15 noiembrie 2011

Ann Radcliffe - Misterele din Udolpho


O carte gasita dupa cateva luni bune de cautari. Intr-un final am gasit-o pe okazii.ro la o licitatie. A meritat asteptarea. Primul roman gotic, sau cel putin asa se spune. Foarte curioasa sa aflu cum este structurata cartea si ce intriga are am citit-o, ca de obicei, aproape pe nerasuflate. Sincer nu cred ca am suficiente cuvinte pentru a o descrie. Este cu adevarat o carte care te tine cu sufletul la gura si care te induce in eroare spre sfarsitul cartii. Cand stii ca ai aflat cam cum stau lucrurile si care ce legatura are cu altcineva descoperi ca te inseli. O gasiti foarte greu dar v-o recomand cu cea mai mare caldura si placere. Este o carte care merita citita si pretuita la adevarata ei valoare.

2 comentarii:

  1. Vă invităm să sprijiniți un proiect literar online aflat la început. Un forum cafenea literară, unde putem discuta probleme legate de literartură și creative writing. Adresa noastra este http://creativewriting.hitforum.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa dau un off-topic: Stii, daca template-ul blogului tau ar fi mai aerisit (cu mai putine culori si mai putine bannere), site-ul s-ar putea citi mult mai usor. Uite, recunosc ca postarile tale mi s-au parut interesante, adica sincer...insa pur si simplu ma oboseste multitudinea asta cromatica :(.

    RăspundețiȘtergere